KJØRNESODDEN-KONTO

Slett kontoen din

Du kan når som helst be om å få KjørNesodden-kontoen din og tilknyttede personopplysninger slettet.

Alternativ 1

Slett kontoen direkte i appen

Den enkleste måten er å slette kontoen fra KjørNesodden-appen.

Steg 1

Logg inn i KjørNesodden-appen.

Steg 2

Åpne Profil og velg «Slett konto».

Steg 3

Bekreft slettingen med passordet ditt og velg «Slett permanent».

Hva blir slettet?

Data knyttet til kundekontoen

Når kundekontoen slettes, slettes kontoen og personopplysninger som er lagret i Firebase for kontoen.

Profil

Navn

E-postadresse

Telefonnummer

Leveringsadresse

Bestillingsdata

Tilknyttede bestillingsdata i Firebase slettes sammen med kontoen.

Bestillinger

Midlertidige leveringsmeldinger

Opplysninger som brukes for å gjennomføre en aktiv levering, som navn, telefonnummer, adresse og bestillingsinformasjon, brukes kun for å behandle leveringen.

Slike bestillingsmeldinger slettes etter at bestillingen er levert.

Viktig

Sletting kan ikke angres

Når kontoen er slettet, kan den ikke gjenopprettes. Hvis du ønsker å bruke KjørNesodden igjen senere, må du opprette en ny konto.